AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yanılmaz'dan Yeni Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti

TAKİP ET

31 Mart yerel seçimlerinde Karaman'da Kazımkarabekir, Başyayla ve Sarıveliler ilçeleri ile Kazancı ve Göktepe Belde Belediyelerini kazanan AK Parti Genel Merkezinden gelen konuk yeni seçilen Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve beraberindeki heyet Karaman’da ilk olarak İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada AK Parti İl Başkanı Av. Murat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Kazanç, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Çoştu , İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yavuz, İl Genel Meclis Başkanı TamerYıldızbaş, İl teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri tarafından karşıladı.

Bir süre burada partililerde sohbet eden Yanılmaz ve beraberindekiler daha sonra Kazımkarabekir ilçesine geçti. Belediye Başkanı Durmuş Demir’i makamında ziyaret eden Yanılmaz, Demir’e yeni görevinde başarılar diledi.

Kazımkarabekir’den sonra Başyayla ilçesine geçen heyet Belediye Başkanı Abdülkadir Ateş’e hayırlı olsun temennisinde bulundular. Daha sonra Ermenek ilçesine bağlı Kazancı Beldesine geçen Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Belediye Başkanı Muhittin Tuncel’e de hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

Yanılmaz’ın ziyaretlerine Ak Parti İl Başkanı Av. Murat Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Tamer Yıldızbaş, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu , İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yavuz da eşlik etti.