AK PARTİ GENÇLİĞİ MUSTAFA KALE'YE EMANET

TAKİP ET

 Ak Parti Karaman Teşkilatı son kongresini de tamamladı.

AK PARTİ GENÇLİĞİ MUSTAFA KALE’YE EMANET
    Ak Parti Karaman Teşkilatı son kongresini de tamamladı.
    Ak Parti Genel Merkez Teşkilatı tarafından Karaman yapısı 2017 yılı itibarı ile genelde atama usulleri ile dikkatleri üzerine çekerken, yapılan kongreler, belirlenen adaylar niteliğinde yapıldı.
    Karaman Ak Parti Teşkilatı İlçe, Belde, Merkez İlçe ve İl Kongreleri sonrasında Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı seçimleri ile de kongreler takvim sürecini tamamlamış oldu.
Ataması yapılan isimlerle İlçe Merkez Başkanlığına Mustafa Atabay, İl Başkanlığına Mehmet Er ve Kadın Kolları Başkanlığına da İmiş Günenç getirilirken, Pazar günü yapılan Gençlik Kolları Başkanlığı seçimleri ile de Mustafa Kale ile süreç tamamlandı.

Karaman Yunus Emre Konferans Salonunda Pazar günü saat 13.002de başlayan Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerine partililer ilgi gösterdi.

Teşkilat mensuplarının hazır bulunduğu kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’ın yanı sıra Karaman Milletvekili Recep Konuk ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’da katıldı.

Yapılan Ak Parti Gençlik Kolları 5. Olağan il kongresi sonrası güvenoyu alan Mustafa Kale tebrikleri kabul ederek 2019 seçimlerine doğru çalışmalarını şimdiden hızlandıracaklarını belirterek desteklerinden dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.