AK parti. engelli vatandaşların kapısını çaldı

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ve teşkilat üyeleri, Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından tertip edilen mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak engelli vatandaşları ziyaret edip gönüllerini aldılar.

Konuyla ilgili olarak AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada, "Bize düşen, engelli kardeşlerimizi teşvik etmek, onlara müşfik davranmak, onların bizden biri olduğunu hissetmek ve hissettirmektir. Fiziki engelin değil asıl kalplerdeki, zihinlerdeki engelin sorun olduğunu her fırsatta anlatacak, her fırsatta hatırlatacağız. Tek bir engelli kardeşimiz dahi kendisini dışlanmış hissederse, kendisini çaresiz hissederse, bunun vebali tüm insanlığın üzerindedir.
AK Parti olarak engelsiz bir dünya için mücadele veriyoruz. Biz engelli vatandaşlarımıza yönelik sosyal politikalarımızı yardım eksenli değil, hak eksenli bir anlayışla şekillendirdik. Bu sürecin en büyük hâsılası ise, ülkemizde engelli vatandaşlarımıza yönelik bakış açısının, zihniyetin kökten değişmesidir. Yapılan çalışmaları bir lütuf olarak değil uzun süredir eksikliği hissedilen hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak değerlendiriyoruz" dendi.İl Başkanı Abidin Çağlayan’a ziyaretlerinde, Kadın Kolları Başkanı Fatma Çoştu ve İl Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik ettiler.