AK Parti'den esnaf odalarına ziyaret

TAKİP ET

Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri 11.09.2019 Çarşamba günü saat 14.15’de Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine iadeyi ziyarette bulundular.

Ziyaret sırasında Birlik başkanı Bayram Uysal, birlik yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları, başkan vekilleri ile odaların genel sekreterleri hazır bulundular.

Karaman ESOB Yönetim Kurulu başkanı Bayram Uysal, yaptığı konuşmada “ Sayın başkan hoş geldiniz. Birliğimiz ve bize bağlı 16 esnaf ve sanatkarlar odamız ve odamıza kayıtlı üyelerimiz adına ziyaretinizden memnuniyet duyduk.” Diyerek esnaf ve sanatkarlarımızın dilek ve temennilerini ilettiler.

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan da yaptığı konuşmasında, "Bizler daima esnaf ve sanatkarlarımızın, yani sizlerin yanındayız, istek ve dileklerinizi partimizin üst kurullarına iletiriz, esnaf sorunlarını çözmede elimizden gelen gayreti göstermeye her zaman olduğu gibi hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bize göstermiş olduğunuz ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederim." dedi