AK PARTİ'DEN ERMENEK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA 6 ADAY ADAYI

TAKİP ET

 31 Mart 2019 günü yapılması beklenen yerel seçimler için siyasi partilerimize aday adaylığı için müracaatlar yoğun şekilde devam ediyor. 
 Büyük illerdeki sıcak  ve hareketli çalışmalara nazaran ilçelerde genellikle sakin geçen siyasi çalışmalarda her parti kendisini en iyi temsil edecek adayı bulmaya çalışıyor.
 İlçemizde de Ak Parti Teşkilatına bu hafta itibariyle 6. aday adayı başvurusunun yapıldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Ak Parti’den Ermenek Belediye Başkan aday adayı olarak ilçemiz öğretmenlerinden Orhan Dereli, İnşaat Mühendisi Mustafa Avcı, Emekli Öğretmen Gülşen Görgülü, İlçemiz esnaflarından İl Genel meclisi üyesi Eyyüp Çayır, Uzun yıllar Belediyelerde idarecilik yapan Mehmet Emin Tekpınar, Maden Mühendisi Ethem Arslansan.
BAŞYAYLA’DA ADAY ADAYI SAYISI 4

Öte yandan Taşeli bölgesinin diğer bir İlçesi Başyayla da ise Belediye Başkanı aday adaylığına son olarak Ömer Dikici de başvuru yaptı. 
Daha önce aday adaylıklarını açıklayan Abdülkadir Ateş, Emin Çetiner ve Durmuş Ali Ateş’ten sonra adaylığını açıklayan Ömer Dikici ile birlikte aday adayı sayısı dörde çıktı.

KAZANCI’DA 3 ADAY ADAYI

Kazancı Beldesinde ise AK Parti’nin Belediye Başkan aday adayı için 3 müracaat var.

Muhittin Tuncel, Abdurrahman Akgül, Hüseyin Acar