AK PARTİ'DEN COŞKULU BAYRAMLAŞMA

TAKİP ET

AK Parti Karaman Teşkilatı Bayramlaşma Programını bayramın birinci günü saat 14.00'de yaptı.

Parti İl binasında düzenlenen bayramlaşma programına Karaman Milletvekilleri Recep Konuk, Recep Şeker, eski Milletvekillerinden Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Başkanı Nazmi Ünlü, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile teşkilat mensupları ve partililer katıldı.
    Kalabalık bir katılımın olduğu bayramlaşma programında konuşan Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, “bir nefis imtihanını daha vermenin, rahmet ve bereket ayı bir Ramazan’ı daha idrak edip, Bayrama erişmenin huzurunu doyasıya yaşadık.
    Çabamız, coğrafyamızın ve milletimizin dünyanın en zengin, en müreffeh ülkesi ve milleti olması içindir. Bu duygularla sizlerin, tüm hemşehrilerimin ve aziz milletimizin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, bu rahmet ve bereket günlerinin hayırlara vesile olmasını dilerim.”dedi.
    Milletvekili Recep Şeker’de bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek,
    “Bugün burada çok anlamlı ve manevi bir atmosfer yaşıyoruz. Bayramlar kardeşliğin pekiştiği, birlik ve beraberliğin güçlenerek bütün toplumun kaynaştığı, özümüzle, kültürel zenginliğimizle buluştuğumuz hoşgörü günleridir.
    Siz değerli teşkilat mensuplarımızın, milletimizin, değerli Karamanlı hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, hayırlara ve bereketlere vesile olmasını ve bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum.”dedi.
    Ak Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü de, Bayrama erişmenin sevincini, manevi hazzını, muhabbetini, gönül huzurunu milletçe yaşadıklarını belirterek;
    “Mübarek ramazan günlerinin ardından gelen Bayramımızın birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine, huzur ve refahımızın artmasına vesile olmasını temenni ederim. Bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, bayramın insanlığın barış, huzur ve refahına vesile olmasını diliyorum.”dedi. Yapılan konuşmaların ardından Milletvekilleri ve partili yöneticiler katılımcılarla bayramlaştı.