AK PARTİ'DEN BASIN BAYRAMI MESAJI

TAKİP ET

BASIN BAYRAMI MESAJLARI

Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü mesajında;

“İlimizin ve Ülkemizin gelişmesinde önemli bir yeri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basına, her zaman olduğu gibi gayretli çalışmalarından ve bizlere yansıttığı anlık haberlerden dolayı teşekkür ediyorum.
Basın özgürlüğü, genel anlamda iletişim özgürlüğü; Anayasa'dan kaynaklanan, halkın çabuk, doğru ve sağlıklı haber alma ve bilgi edinme hak ve özgürlüğünün iletişim organları aracılığıyla kullanımının oluşturduğu bir süreçtir. Esas olan bunun işlerlik kazanmasıdır. Basında sansürün kaldırılarak daha özgür ve gerçekçi yayın yapılmasının sağlanmaya başladığı 24 Temmuz 1908 tarihi bir dönüm noktasıdır.
Adalet ve Kalkınma Partisi olarak yazılı, görsel ve internet basınını her zaman önemsiyoruz.Basın mensuplarımızın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına yürekten inanıyor, hizmette mesai ve sınır tanımayan fedakar ve değerli medya yöneticilerimizin, temsilcilerimizin ve tüm basın mensuplarımızın Basın Bayramı'nı kutlar, sağlık, mutluluk, barış içerisinde nice güzel bayramlar ve hizmetlerinizde başarılar dilerim.”dedi.
İLÇE BAŞKANLIĞI
Ak Parti Karaman İlçe Başkanı Ahmet Akça mesajında;
“Türk basınında sansürün kaldırılışının 107. yıl dönümü olarak kutladığımız Basın Bayramında tüm basın mensuplarımızın bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
Basın ve basın özgürlüğü şeffaf yönetim kurallarının temel taşlarından biridir. İlimizde faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarının da bu sorumluluk bilinciyle yaptıkları ve yapacakları objektif, ilkeli, sorumlu, bilinçli ve duyarlı çalışmaların, İlimizin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemize yansımasında büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.
Milletimize en doğru haberlerle ulaşmamızı sağlayan, bizlerin her alanda sesi olan değerli basın çalışanlarımıza, şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Büyük bir fedakarlık ile görevlerine en iyi şekilde yapmaya çalışan bizleri ve toplumumuzu en doğru bilgi ve haberler ile aydınlatan tüm basın mensuplarımızın ‘’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını’’ kutlar görevlerinde başarılar dilerim.