AK PARTİ'DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü:


    Hayatın zorluklarına karşı nasıl bir duruş sergileyeceğimizi öğrendiğimiz, otoritesine ve bizleri sarmalayan şefkatine hep ihtiyaç duyduğumuz, yaşamımız boyunca hep örnek aldığımız, evimizin reisi, ihtiyaçlarımızın giderilmesinin baş mimarı, yorulduğumuzda dayanağımızdır babalarımız.
    Bir toplumun yüzünü geleceğe dönerek umutla dolmasının güvenceleri, verilen her haklı mücadelenin mücahididir babalarımız.
    "Baba sevgisini koru. O sevgiyi kesip atarsan; Allah da senin mutluluk ışığını söndürür" hadis-i şerifinden yola çıkarak inşallah hiç bir evladın mutluluk ışığı sönmesin dileğimle,şehit babaları başta olmak üzere tüm babalarımızın gününü kutluyor; ebediyete intikal etmiş babalarımızı saygı ve hürmetle anıyorum.
    İLÇE BAŞKANLIĞI
    AK Parti Merkez İlçeBaşkanı Ahmet Akca;
    “Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak özveriyle çaba harcamaktadırlar.
    Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir
    Bu duygu ve düşüncelerle, bu aziz vatan uğrunda canlarını veren şehitlerimizin babaları başta olmak üzere; tüm babaların bu anlamlı gününü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum
    AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy:
    Ailenin temel taşı olan babalarımız, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.
    Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcamaktadırlar. Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman sayılması, değerlerine önem verilmesi, bir gün değil bir ömür boyu sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir. Hayatı ilk öğrenmeye başladığımız andan itibaren geleceğimize ışık tutan babalara en güzel hediye onlara layık bir evlat olmak ve onlardan aldıklarımızı daima ileriye taşımak olmalıdır.
    Bu duygu ve düşüncelerle tüm babaların gününü kutluyor, kendilerine aileleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.”dedi.