AK Parti'den ASKF'ye Ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu (ASKF) ziyarette etti. 

Yeni Başkan Yasar Çalışkan, Başkan Yardımcısı Göksen Sade, Genel Sekreter Polat Kılınç, Yönetim kurulu üyeleri İbrahim Çilek, Erdal Kurt ve TFF il Temsilcisi Ferhat Koç ziyarette hazır bulundu. 

ASKF Karaman'da faaliyetlerini ve bağlı kulüplerin durumları hakkında bilgi veren Başkan Çalışkan, "Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz. ASKF olarak Karaman Milletvekillerimiz ve sizlerin destekleri ile spor kulüplerinin gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi. 

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ise "Sporun her alanında yapılan çalışmalara AK Parti olarak destek vermeye devam edeceğiz. Yeni ASKF yönetimini tebrik ederim. Çalışmalarınız da başarılar dilerim." dedi.

Karaman'da bulunan Amatör Futbol Ligleri hakkında bilgi veren Futbol İl Temsilcisi Ferhat Koç, "Futbol İl Temsilcisi olarak Futbolu seven ve Amatör futbolculukta yapmış olan bir Cumhurbaşkanımızın olması bizim için büyük gurur kaynağı. Bu sene Amatör Liglerimizde takım sayılarımızı arttırdık. Amatör Kulüplerimiz büyük fedakârlıklarla takımlarını sahaya çıkartıyorlar. Hedefimiz alt yapı seviyesinde takım sayılarını arttırmak. Milletvekillerimiz ve sizlerin destekleri ile daha çok gencimizi Futbol sahalarında görmek istiyoruz." dedi.