AK Parti'de İlk Kadın Aday Adayı Coştu Oldu

TAKİP ET

14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde partilerinden aday olabilmek için aday adaylığı başvuruları sürerken AK Parti Karaman Teşkilatlarında da adaylık başvurusu yapan isimler ortaya çıktı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak, İl Başkanı Abidin Çağlayan’ın ardından AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu’da Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Coştu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Kıymetli Büyüklerim, Sevgili Kardeşlerim; 10 yıldır içinde bulunduğum, içinde büyüdüğüm ve Allah şahittir ki; ömrümün en güzel yıllarını büyük ve ulvi bir mücadelenin kırıntısı olabilmek adına seve seve verdiğim, gecemi gündüzüme katarak yürüdüğüm yolun şimdiki durağında "28. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı" olarak müracaatımı gerçekleştirdim. Bu kutlu sürecin ülkemize, milletimize ve Karaman'ımıza hayırlı olmasını dilerim. Şahsım ve partim adına dua ve desteklerinizi bekler, saygılar sunarım. Cumhurbaşkanımız Sayın #RecepTayyipErdoğan Liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nın inşası için kadınlarla birlikte Haydi Bismillah!" dedi.