AK Parti de İlk Aday Adayı Ahmet Kapar

TAKİP ET

'Allah O Kutsal Görevde Hizmet Etmeyi Layık Gördü İse Bize Düşen O Görevi Layığı İle Yapmaktır'

Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimleri ile ilgili hareketlilik başlarken, bir Karaman Haber Sitesinde Yerel Seçimlerde AK Parti’den Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı’nı açıkladığı ile ilgili Haber üzerine kendisi ile görüştüğümüz Karaman’ın tanınan ve sevilen İşadamı Ahmet Kapar konu ile ilgili Gazetemize yaptığı açıklamasında; “Allah Nasip etti ise ve Allah o kutsal görevde hizmet etmeyi layık gördüyse bize düşen o görevi layığı ile yapmaktır” dedi.
Kapar açıklamasında; “Bir toplantıda Gazeteci arkadaşımız ‘Belediye Başkanı adayı olacak mısınız?” diye sordu, bir arkadaşımız da ‘Ahmet Kapar adayımız’ dedi, ben de ‘Nasip ise oluruz inşallah’ dedim.
Allah Nasip etti ise ve Allah o kutsal görevde hizmet etmeyi layık gördü ise bize düşen de o görevi layığı ile yapmaktır.
Şu an seçimlere vakit çok, ne olur bilemeyiz, bu iş ben adayım demek ile olmaz. Parti Teşkilatımız başta olmak üzere, Milletvekillerimiz ve elbette ki Genel Merkez ayağı var bu işin. Pek tabiidir ki Ak Parti de değerli pek çok aday adayı da olacaktır. 
Bu iş nasip işi, nasip ise el birliği ile o kutsal görevi en iyi şekilde Karaman ve Karamanlıların menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde yaparız. Bu aday ben olsam da veya bir başka arkadaşımız olsa da böyledir.
Allah hayırlısı ne ise ve kim ise, memleketimiz için kim hayırlı ise elbette ona nasip olacaktır bu görev, bunun gerisi teferruat.” dedi.
AHMET KAPAR KİMDİR?
1981 Yılında Karaman da doğdu. İlkokulunu Kale İlkokulunda Orta ve Liseyi Karaman İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.
Erken yaşta Ticarete atıldı ve 25 yıldır Toptancı Halinde hizmet veriyor. 2018 yılında OSB’de kurduğu Soğukhava Tesisleri ile de meyve ihracatı yapmakta.
2015 yılından bu yana MÜSİAD Yönetim Kurulunda görev yapıyor, şu anda da Başkan Yardımcısı.
Ayrıca OSB Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan Yardımcısı.
Geçen dönem Karaman FK Yönetim Kurulu üyesi idi ve Karaman FK’nın 2. Lige yükselmesinde katkıları oldu.
Ahmet Kapar geçen dönemde de Ak Parti Belediye Meclisinde görev yaptı.
Kapar Evli ve 3 çocuk babasıdır.

karaman ak parti seçim