AK Parti'de İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları Heyecanı! 

TAKİP ET

*İsimleri sızan bazı adaylar eleştirilere neden oldu.

31 Mart Mahalli Seçimleri için Siyasi Partilerde Aday belirleme süreci büyük ölçüde tamamlanırken, iktidar Partisi AK Parti’de Karaman Merkez Belediye Başkanının açıklanmasına rağmen İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasındaki gecikme kafaları karıştırdı.
Gazetemizin konu ile ilgili edindiği bilgilere göre; AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarının bu hafta sonuna kadar açıklanması beklendiği, hatta isimlerin netleştiği ancak açıklamanın kısa sürede açıklanabileceği öğrenildi.
Kesin olmamakla birlikte isimleri belirlenen ve kamuoyuna sızan/konuşulan adayların;
Ayrancı’da Avni Gümüşalan, Başyayla’da A. Kadir Ateş, Ermenek’te Eyüp Çayır, Kazımkarabekir’de Durmuş Demir, Sarıveliler’de Mehmet Ali Yılmaz, Sudurağı'nda Erhan Çalışkan, Güneyyurt’ta Bayram Civil, Kazancı’da Muhittin Tuncel, Göktepe’de Mustafa Koruk, Akçaşehir’de Hikmet Yirşen olduğu öğrenildi.
Özellikle Ayrancı’da Aday adaylığı müracaatı yapan 3 kişinin dışında (Karaman Merkez gibi) bir isim olan Avni Gümüşalan ile Ayrancı, Kazımkarabekir ve Sudurağı’nda da (Mevcut Başkan D.M.Ceylan’ın yeğeni) sürpriz isimlerin öne çıkması eleştirileri de beraberinde getirdi.
AK Parti’deki İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarının resmi açıklaması yapılmadan, sızan isimler üzerinden başlayan eleştirileri yapılacak resmi açıklama ile sona ermesi bekleniyor.

Karaman AK Parti belde adayları ilçe adayları