Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi'ne yeni bir klinik kurulacak

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi'ne yeni bir klinik kurulacağını bildirdi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesine ilave 25 ünit alınması için Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığından talep edilen bütçe Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı. Alınacak yeni ünitlerle birlikte fakültede ünit sayısı 81’e çıkacak. 

Konuyla ilgili olarak AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan yaptığı açıklamada, “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın vermiş olduğu bilgiye göre, Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi’ne ilave 25 ünit almak için Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığından talep etmiş oldukları bütçe Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı. Alınacak olan yeni ünitlerle birlikte Diş Hekimliği Fakültesinin ünit sayısı 81’e çıkacak ve fakültede yeni bir klinik kurulacaktır. Böylece hem daha fazla insanımız Diş Hekimliği Fakültesinden hizmet alma imkanı elde edecek, hem de halkımızın Diş Hekimliği Fakültesinden almakta olduğu hizmetin kalitesi artacaktır. Diş Hekimliği Fakültesinin gelişmesi noktasındaki çalışmaları dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile Valimiz Tuncay Akkoyun’a, milletvekillerimize, her daim şehrimize ve üniversitemize vermiş oldukları destekler dolayısıyla da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.