Ahmet Furkan Özcan Bu Haftada İlk 11'de

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Liginde 15 hafta geride kaldı. Bu hafta sonu 16. Hafta maçlarında takımlar yine 3 puan için mücadele verecek.

Ligin geride kalan 15. Haftasında oynanan maçlarda futbolcuların performanslarına göre oluşturulan haftanın 11’inde Karaman Futbol Kulübü’nden Ahmet Furkan Özcan bu haftada yer aldı. Özcan Fethiyespor maçında takımını 1-0 öne geçiren golü atmıştı. Bu gol Ahmet Furkan Özcan’ın Karaman FK formasıyla attığı ikinci gol oldu. Özcan daha önce Anagold 24 Erzincanspor maçında fileleri havalandırmıştı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup sayfası tarafından oluşturulan haftanın 11’nde Anagold 24 Erzincanspor’dan Kubilay Türkyılmaz, İskenderunspor’dan Süleyman Güneş, Enes Soy ve Emircan Seçgin, Alagöz Holding Iğdır FK’dan H. İbrahim Sönmez, Düzce Cam Düzcespor’dan Ahmet Sun, Aksarayspor’dan Fatih Somuncu, Ercan Yazıcı, Amed Sportif Faaliyetler’den Yusuf Tursun, GMG Kastamonuspor’dan Umut Erdem, Karaman FK’dan Ahmet Furkan Özcan yer aldı. Özcan, daha önceki hafta da ilk 11'de yer alan isimlerdendi.

2. Lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde İnegölspor’u konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarına başlayan ekip rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyup 3 puan almak istiyor.


ahmet furkan özcan karaman fk fethiyespor spor toto 2. lig gol