Afrika Ticaret Merkezleri Kurucusu ve Bosphorus Expo Genel Müdürü Bengisu Karaman'da

TAKİP ET

Afrika Ticaret Merkezleri Kurucusu ve Bosphorus Expo Genel Müdürü Utku Bengisu, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan'a makamında ziyarette bulundu.

Ziyarette, Boğaziçi İhtisas Fuarcılık Ltd Şti organizatörlüğünde, 16-17 Mart 2022 tarihleri arasında Ankara'da Kongresyum’da düzenlenecek olan ve 41 ülkeden 1000 Afrikalı alıcıyı ağırlayacakları ihracat organizasyonu olan 6.Wci Forum Hakkında da bilgilendirmelerde bulunarak, “Daha önce yapılan 5.forumumuz 15-16 Eylül tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Convention Center'da düzenlenmiş ve Bilim, Sanayi Bakan Yardımcımız Sn. Hasan Büyükdede açılış törenimize bizzat katılmış, Dış İşleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran açılışımıza video konferans yöntemi ile katılmıştır. 564 Afrikalı alıcının katıldığı foruma 193 Türk Markası gelmiştir. https://youtu.be/8KsXjNKvsy8 Linkinde 5.organizasyonumuz için Ntv Ana Haber Bülteninde çıkmış haberi, https://youtu.be/GVFqWPV9w-Y Linkinde ise Cüneyt Özdemir ile yaptığımız canlı yayına ulaşılabilinir. Etkinlik hakkında ise www.wciforum.com sitesinden bilgi edinilebilir.” dedi.
Afrika Ticaret Merkezleri Kurucusu ve Bosphorus Expo Genel Müdürü Utku Bengisu’ya yapmış olduğu bilgilendirmelerden dolayı teşekkür eden Başkanların talepleri doğrultusunda, Bengisu, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik %20 indirim ve özel kur uygulaması yapılacağını dile getirdi.