Adı Memleketinde de Yaşayacak

TAKİP ET

Ermenek'teki Uğur Sözkesen caddesinin adı, İlçe Belediye Başkanı Sözkesen'in talebiyle Fikret Ünlü caddesi olarak değiştiriliyor

Ermenek Belediye Meclisi’nin 5 Mart’ta gerçekleştirdiği Belediye Meclisi toplantısında 20 ve 21 sayılı meclis kararı gereğince YİBO Bölgesindeki bir caddeye Afrin Şehidi Şükrü Ünlü adı verilirken, Uğur Sözkesen’in talebi üzerine de kendi adının verildiği caddeye Fikret Ünlü adının verilmesine karar verildi.

Başkan Sözkesen konuya ilişkin Belediye Meclisinde yaptığı konuşmada, Benim katılamadığım 06.07.2017 tarih ve 48 sayılı Belediye Meclis Toplantısı’nda, eski belediye başkanlarımızdan Halil Akbulut ile beraber 3. Ana caddenin bir kısmına adım verilmişti. Beni caddeye ismimin verilmesine layık gördüğünüz için siz meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Ancak bu caddeye Fikret Ünlü adının verilmesinin çok daha uygun ve yerinde olacağına inancımla, sizlerin de uygun görmesi halinde Uğur Sözkesen caddesi isminin Fikret Ünlü Caddesi olarak değiştirilmesini teklif ediyorum” dediği öğrenildi.