Adaylık Heyecanında Son Gün!

TAKİP ET

MHP'de Aday Listesi açıklandı, Bugün ve En Geç Yarın da Diğer Partilerin Listelerinin Açıklanması Bekleniyor.

*Tüm Gözler İktidar Partisi AK Parti Listesinde. Sürpriz Liste Başı Aday Açıklanma İhtimali Konuşuluyor.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerine sayılı günler kala, Seçim takvimi gereği özellikle Partilerin Milletvekili Aday Listeleri 9 Nisan Pazar günü YSK’ya verilmiş olacak.
Yaklaşık 20 gündür Partilerdeki Milletvekili aday adaylarının listelere girebilme heyecanı YSK takvimi gereği yarın son bulacak ve Partiler Pazar günü saat 17’ye kadar Milletvekili aday listelerini YSK’ya verecekler.
Bu noktada Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) dün aday listelerini ilk açıklayan parti oldu.
MHP 81 İl’in Milletvekili adayları listesini Perşembe günü akşam açıkladı ve Karaman’da eski İl Başkanı Mahmut Ünüvar listenin 1. Sırasında yer aldı. 2. Sırada MHP MYK Üyesi Turan Şener, 3. Sırada ise Soydan Evci yer aldı.
Artık Aday adaylarının heyecanlı bekleyişi bugün veya en geç yarın (Pazar günü) sona erecek ve YSK’ya verilecek listelerle heyecan yerini kazanmak için propaganda yarışına bırakacak.
MHP’de açıklanan liste Teşkilatın beklentisi doğrultusunda çıktı ve artık gözler diğer partilerin listelerinde kimlerin sıralamaya gireceğine çevrildi.
Özellikle iktidar Partisi AK Parti’nin listesi merak konusu olurken, mevcut aday adaylarının dışında sürpriz bir adayın liste başı açıklanabileceği konuşuluyor.
CHP’de ise yine listede mevcut Milletvekili İsmail Atakan Ünver mi, eski İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı mı liste başı olacak?
Seçimde bir iddialı Partisi İYİ Parti’de de liste heyecanı yaşanıyor ve liste başı isim kim açıklanacak?
Milletvekili listelerinin açıklanması ile artık siyaset meydanı da iyice hareketlenecek.
Artık önümüzdeki hafta başından itibaren Milletvekili adayları kamuoyu gündeminde olacak ve listeler üzerinden seçim tahminleri de yapılmaya/konuşulmaya başlanacak.
Bu seçimlerin kaderini belirleyecek olan Milletvekili adayları da yapacaklarını, projelerini açıklayarak çalışmalarına kalan 1 aylık sürede yoğun bir çalışma ortamına girmiş olacaklar.

karaman aday adayları milletvekili