Aday Ayhan Sak, gazetemizi ziyaret etti

TAKİP ET

Karaman Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Genel Kurul 7-8 Mayıs tarihleri arasında genel kurul yapacağı bildirildi.

Aday Ayhan Sak, gazetemizi ziyaret etti.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odalarının tüm ülke genelinde seçim takvimi mayıs ayı itibariyle başlıyor.
7-8 Mayıs 2016 tarihinde genel kurulu toplayacak olan Karaman Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odası çoğunluğu sağlayamazsa 14-15 Mayıs 2016 tarihinde seçim yapacak.
Muhasebeciler Odası Karaman'da da seçim hazırlıklarına başlarken adaylarda seçimi kazanmak için çalışmalarına başladı.
Yarışta mevcut başkan Rıfat Karaulu'nun aday olup olmayacağı henüz netlik kazanmazken, Ayhan Sak, Umut Aydın, Ahmet Yılmaz ve Cengiz Ünver'in adı geçtiği öğrenildi.
Gazetemizi ziyaret eden Aday Ayhan Sak, Yönetim olarak misyon vizyon ve birikimleriyle seçime hazır olduğunu söyledi. 
“HEDEFİMİZ, GÜÇLÜ BİR SİVİL TOPLUM”
Sak; “Makamların geçici olduğunu bilerek mesleğimiz ileriye taşımak ve meslektaşlarımızın sorunlarını çözmek gayreti içinde olacağız . Yeni dönemde tüm üyelerin katılımlarını sağlayarak, çözüm üreten bir yönetim anlayışa sahibiz.” dedi.
Basın kurumumuzu ziyaret eden ve Üyelerin sorunları ile ilgilenen, oda ile kurumlar arasındaki iletişimi çok güçlü bir yönetim olacaklarını söyleyen Ayhan SAK “Oda yönetimi üyelerimizin sorunları ile ilgili her türlü sorumluluğu üzerine alacak. Bizim yönetim anlayışımızda oda demek sadece belli günlerde sms mesajı gönderen, yılda bir defa etkinlik düzenleyen, bir kurum olmaktan çıkarak, üyelerimizle ilgili sorunlara çözüm önerileri getiren, yöneticileri uyaran, kamuoyunda ses getiren, gerek Karaman’ımızın gerek ülkemizin sorunlarıyla ilgili görüş ortaya koyabilen, güçlü bir sivil toplum örgütü olacak. Üyelerimizin en iyi şekilde şehrimizde temsil edilmesi noktasında da çok hassas olacağımızın altını çiziyorum. Bu seçimde aday olacak olan bütün arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.
AYHAN SAK : “BAŞKAN ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM”
Kamu kurum ve kuruluşları ile mükellefler arasında bir köprü vazifesi gören Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odalarının tüm Türkiye genelinde seçim takvimi mayıs ayı itibariyle başlıyor. Mesleğinde belli bir saygınlığı kazanmış, oda yönetiminde bulunarak, odamızın hizmet kalitesini yükseltme iddiasında olan meslektaşlarımla birlikte oluşturduğumuz bir yönetimle; başkan adayı olarak adaylığımı açıklıyorum” şeklinde konuştu.
Ayhan Sak’ın yönetimi şöyle;
1-AYHAN SAK 2-İKRAM ALKAN 3-HALİM DÖNMEZ 4-KEMALETTİN AFACAN 5-BAYRAM ÖZÜTEMİZ