9 AYDIR KAYIP OĞLU BULUNAMADI

TAKİP ET

Karaman'da yaşayan Ramazan Uysal, yaklaşık 9 aydır kayıp olan 27 yaşındaki oğlu Ahmet Uysal'ı umudunu yitirmeden arıyor.

Ahmet Yesevi Mahallesi'nde ikamet eden Ramazan Uysal, 9 ay önce kaybolan 27 yaşındaki oğlu Ahmet Uysal'ı arıyor.
Baba Uysal, oğlunu her yerde aradığını ama bir sonuç alamadığını söyleyerek, "Oğlum, 15 Ağustos gecesi evden 70 FZ 843 plakalı aracı ile birlikte ayrıldı ve bir daha eve dönmedi" dedi.
Oğlunun herhangi bir kalıtsal veya psikolojik rahatsızlığı bulunmadığını dile getiren Uysal, "Polise müracaatta bulunduk, polis de her yerde aradı ama bir sonuç alamadı. Ne oğlumdan ne de binip gittiği arabadan hiçbir iz yok, bulamadık. Oğlumun hayatından endişe ediyorum. Oğlumu veya arabasını gören olursa yakın polis merkezine ya da 0 537 614 71 29 numaralı telefondan bana bilgi vermelerini rica ediyorum." diye konuştu.
Aramalardan sonuç alamayan Uysal, ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olmuş ve oğlunu bulunması için yardım istemişti. 
Müge Anlı’nın başlatmış olduğu çalışmalar neticesinde bir gizli tanık Ahmet Uysal'ın dövülerek öldürülüp baraja atıldığını iddia edilmişti. 
Bunun üzerine Fisandun ve Yeşildere Barajlarında arama çalışması başlatılmış ancak bir sonuç alınamamıştı.