5 Gollü Maçta Gülen Taraf Konuk Isparta Oldu: 2-3

TAKİP ET

2. Lig Kırmızı Grupta 30 Hafta maçları bugünkü karşılaşmalarla tamamlanırken temsilcimiz Karaman FK kendi evinde konuk ettiği Isparta Spor'a  3-2 yenildi ve play off hedefinde önemli bir 3 puan kaybetti.

Karşılaşmaya konuk Isparta Spor çok iyi başladı ve 2. Dakikada geliştirdikleri ilk ataklarında Muhlis İstemi’nin golü ile 1-0 öne geçti.
Golden sonra temsilcimiz Karaman FK oyunu dengelese de gol yollarında bir varlık gösteremedi ve ilk yarının son dakikasında konuk Isparta Spor atağında Alim Harlak ile 2. Golü bularak ilk yarıyı da 2-0 üstünlük ile tamamladı.
İkinci yarıya Anıl Gözütok ve Berkan Burak Turan’ın yerine Kadir Kaan Yurdakul ile Oktay Balcı’yı oyuna alarak başlayan Karaman FK, oyunun kontrolünü de eline aldı ve 56. Dakikada geliştirdiği atakla Alper Tursun’un golü ile skoru 2-1’e getirdi.
Bu golden sonra umutlanan ve beraberlik golü arayan Karaman FK, 70. Dakikada konuk Isparta Spor’un atağında Zeki Mert Saki’nin golüne engel olamadı ve skor 3-1’e geldi.
Karaman FK bu golden sonra ataklarını artırırken 79. Dakikada yine Alper Tursun’un ayağından 2. Golü buldu ve skoru 2-3’e getirdi.
Bu golden sonra Karaman FK’nın beraberlik çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma konuk Isparta Sporun 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
Bu skor ile Karaman FK 38 puanda kaldı ve grupta 9. Sıraya düştü.
Temsilcimiz Karaman FK önümüzdeki hafta deplasmanda Arnavutköy ile karşılaşacak.
MAÇIN ARDINDAN OLAYLAR ÇIKTI
90 dakikanın ardından Karaman FK yönetimi, hakemin verdiği kararlar sebebiyle itirazlarda bulundu.
Bu sırada bazı Isparta 32 Spor oyuncuları saha içerisinde fotoğraf çektirmek isteyince duruma Karaman FK yönetimi ve oyuncular tepki gösterdi. Çıkan arbedeye polis müdahale etti.
Bazı taraftarlarda saha içerisine girerek hakeme saldırmaya çalıştı.
Tarafları polisler gözaltına aldı.  











































Karaman Karaman FK Isparta 32 Spor