4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edilecek

TAKİP ET

Şafak operasyonuyla gözaltına alınan 20 şüpheliden Emniyet'te sorguları tamamlanan 4 şüpheli bugün Adliye'ye sevk edilecek.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ilimizde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen şahıslara yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yaptığı planlı çalışmalar neticesinde 26 şüphelinin uyuşturucu madde sattıklarını tespit etti. Delillendirme çalışmaları kapsamında 30 ayrı ara yakalama yapılırken bu yakalamalarda 46 şüpheliye uyuşturucu madde bulundurmaktan ve kullanmaktan adli işlem yapıldığı 30 Haziran Çarşamba günü de şüphelilerin yakalanması için yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde 20 şüpheli gözaltına alınırken, 2 şüphelinin ise halen cezaevinde olduğu tespit edilirken 4 şüphelinin yakalanamadığı açıklandı.

Yapılan operasyon sonunda gözaltına alınan şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada, 50 gr. eroin, 20 gr. esrar, 61 gr. Metamfetamin, 22 gr. bonzai, 522 adet uyuşturucu hap, 2 adet ruhsatsız tabancı, 4 adet tüfek, 70 adet mermi, 5 bin 435 Türk lirası, 675 Euro ve 3 adet sikke ele geçirildi.

Operasyon sonunda gözaltına alınan ve Emniyette sorguları tamamlanan 20 şüpheliden Ç.K., N.İ., Y.S.Ş. ve M.Y. isimli biri bayan 4 şahıs bugün saat 13.30'da Adliye'ye sevk edilecek.

Konuyla ilgili tahkikat devam ediyor.