2023 Yılı Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

TAKİP ET

Karaman'da 2023 yılı beyanlarına göre en yüksek düzeyde vergi ödeyen Gelir ve Kurumlar Vergisi mükellefleri için Karaman Defterdarlığı tarafından plaket ve belge takdim töreni düzenlendi.

Piri Reis Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Vali Mehmet Fatih Çiçekli’de katılarak vergi rekortmenlerine plaketlerini takdim etti.

Törende, gelir vergisi rekortmenlerinden ilk 3 kişiye, kurumlar vergisinde ise ilk 5 sırada yer alan firmalara plaket takdim edildi.

Ayrıca, gelir vergisinde ilk 85 ve kurumlar vergisinde ilk 50’ye giren mükellefler için Karaman Defterdarlığı yetkilileri tarafından ilerleyen günlerde iş yerlerine yapılacak ziyaretlerle teşekkür belgeleri verileceği duyuruldu.

2023 yılı kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde birinci sıradaki firmanın ismi açıklanmazken, Bifa Bisküvi ve Gıda Sanayi A.Ş., 205.590.854,56 TL vergi tahakkuku ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırayı Anı Bisküvi alırken, beşinci sırada Şimşek Bisküvi, altıncı sırada ise Duru Bulgur yer aldı.

İsmi açıklanmadı

Bifa Bisküvi ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi – 205.590.854,56 TL

Anı Bisküvi Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi – 100.162.246,83 TL

İsmi açıklanmadı

Şimşek Bisküvi ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi – 53.324.304,73 TL

Duru Bulgur Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi – 42.054.105,14 TL

Modern Çikolata Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi – 22.697.066,07 TL

İsmi açıklanmadı

Özkurt Traktör Tarım Makineleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. – 11.055.852,29 TL

Özkayalar İnşaat Sanayi ve Jeoloji Mühendislik Ticaret Ltd. Şti. – 9.066.659,00 TL

2023 Gelir Vergisi İlk 10 İsim:

Mehmet Sandal

Mehmet Sait Eren

Mehmet Fatih Atik

Celalettin Ölmez

İsmi açıklanmadı

İsmi açıklanmadı

İsmi açıklanmadı

İsmi açıklanmadı

İsmi açıklanmadı

İsmi açıklanmadı