2. Lig Kırmızı Grupta Takımların Transfer Haberleri

TAKİP ET

2. ligde ikinci yarının başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmalarını son güne kadar sürdürmek isteyen kulüpler, takımlarını daha güçlendirmek için kadrolarına yeni isimler eklemeye devam ediyor.

SARIYER TRANSFERLE GÜÇLENİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Sarıyer, Hes İlaç Afyonspor'dan 28 yaşındaki stoper oyuncusu Süheyl Çetin ve 1461 Trabzon FK'dan 32 yaşındaki kaleci Özkan Karabulut ile sözleşme imzaladı.

MENEMEN FK'DA TRANSFERLER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Menemen FK, Düzce Cam Düzcespor’dan 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Hüseyin Atakan Üner ile 1.5+1 yıllık, Bucaspor 1928’den 32 yaşındaki stoper oyuncusu Mazlum Demir ile 1.5 yıllık, Bucaspor 1928’den 29 yaşındaki kaleci Kıvanç Küçükkarış ile 1.5+1 yıllık ve Düzce Cam Düzcespor’dan 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Sedat Cengiz ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

AMED SPORTİF FAALİYETLER'DE ORTA SAHAYA TRANSFER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Amed Sportif Faaliyetler, Bucaspor 1928’den 30 yaşındaki ön libero oyuncusu Taşkın Çalış ile sözleşme imzaladı.

BELEDİYE DERİNCESPOR'DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE GELDİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Belediye Derincespor, Manisa FK'dan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ömer Faruk Çalışkan ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı.

DÜZCE CAM DÜZCESPOR TRANSFERLERE DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Düzce Cam Düzcespor, GMG Kastamonuspor'dan 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Zahit Fındık ve Ankara Demirspor'dan 25 yaşındaki santrafor İlke Tankul ile sözleşme imzaladı.

FETHİYESPOR'DAN SOL BEKE TRANSFER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Fethiyespor, Hes İlaç Afyonspor'dan 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Ali Mert Aydın ile sözleşme imzaladı.









sarıyer Düzcespor Fethiyespor Belediye Derincespor Amedspor Menemen FK transfer 2. lig kırmızı grup