2. Lig Kırmızı Grupta Şampiyonluk Yarışı Kızıştı

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta 22 hafta geride kalırken, şampiyonluk yolunda liderlik yarışı ise iyice kızıştı.

46 puanla Lider olan GMG Kastamonuspor ligin 22. Haftasında sahasında konuk ettiği Fethiyespor'u Yusuf Türk ve Muhammet Arslantaş'ın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek rakiplerinin kazandığı haftada hata yapmadı.

Şampiyonluğun güçlü adaylarından Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ise sahasında konuk ettiği 24 Erzincanspor'u Hasap Hatipoğlu, Tahir Babaoğlu ve rakip oyuncunun kendi kalesine attığı golle 3-0 mağlup ederek lider Kastamonuspor’un bir puan gerisinde zirve yürüyüşünü sürdürdü.

Yine şampiyonluğun güçlü isimlerinden Amed Sportif Faaliyetlerde deplasmanda Düzce Cam Düzcespor’a konuk oldu. Karşılaşmadan 3-0’lık skorla galibiyetle ayrılan Amedspor, puanını 45’e çıkararak Iğdır FK ile puanlarını eşitledi.

31 Ocak Çarşamba günü oynanacak olan 23. Hafta karşılaşmalarında lider GMG Kastamonuspor deplasmanda İnegölspor’la, ikinci sırada bulunan Alagöz Holding Iğdır FK, deplasmanda Fethiyespor’la, üçüncü sıradaki Amed Sportif Faaliyetler ise kendi saha ve seyircisi önünde Motolux 68 Aksaray Belediyespor’la karşılaşacak.

Bu karşılaşmaların sonucu ise 2. lig Kırmızı grupta liderlik koltuğundaki ismi belirleyecek. Kastamonuspor İnegöl karşısında kazanırsa liderliğini sürdürecek. Kaybetmesi durumunda ise Iğdır FK ile Amedspor'un alacağı sonuçlar yeni liderin kim olacağını belirleyecek.



GMG Kastamonuspor Iğdır Futbol Kulübü Amed Sportif Faaliyetler lider