2. Lig Kırmızı Grupta Haftanın Takımı Denizlispor

TAKİP ET

TFF 2. Lig Kırmızı grupta 29. Hafta maçları 6 Mart Çarşamba günü oynandı. Temsilcimiz Karaman FK bu haftayı BAY olarak geçti.

Ligin ve şampiyonluğun güçlü ekiplerinden Alagöz Holding Iğdır FK’yı deplasmanda 3-1 mağlup eden Denizlispor haftanın takımı olmayı sonuna kadar hak etti.

Ligde düşme hattında yer alan Denizlispor deplasmanda Iğdır FK’yı 3-1 yenerek ligde kalma yolunda kritik bir 3 puan aldı. Şampiyonluk iddiasını sürdüren Iğdır FK ise son 4 maçta 8 puan kaybetti.

Lider Amedspor deplasmanda Isparta 32 Spor'u Berk İsmail Ünsal'ın golleriyle 2-0 mağlup etti. Son 4 maçta rakip kaleye 16 gol atan Amedspor, kalesinde geçen hafta Karaman FK’lı Ahmet Furkan Özcan’ın attığı 1 gol gördü.

Amedspor, Ispartaspor galibiyetiyle puanını 59 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Iğdır FK’nın sahasında Denizlispor’a mağlup olması ile rakibine 4 puan fark atan Amedspor, Kastamonuspor’un ise 1 puan önünde lider durumda.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor ise sahasında Sarıyer'i penaltı golüyle 1-0 mağlup etti. Kastamonuspor Sarıyer karşısında elde ettiği bu galibiyetle puanını 28’e çıkardı. Teknik Direktör Fırat Gül ise böylelikle çıktığı ilk 3 maçını da kazanmış oldu.

İskenderunspor deplasmanda 24 Anagold Erzincanspor'u 3-1 mağlup ederek puanını 48 yaptı. Erzincanspor ise 52 puanda kaldı.

Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın başında bulunduğu Menemen FK ise deplasmanda Somaspor’u 2-0 mağlup ederek kendisini play off potasına attı. Menemen FK Yılmaz Vural’la çıktığı 18 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.






Denizlispor Amedspor Iğdır FK Karaman FK Ispartaspor GMG Kastamonuspor Menemen FK