2. Lig Kırmızı Grup Takımlarında Gidenler ve Gelenler

TAKİP ET

2. Ligde ilk yarı geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla sona erdi. 13 Ocak'ta başlayacak ikinci yarı öncesinde Kırmızı grupta yer alan takımların bazılarında da ayrılıklar yaşandı.

Ligdeki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü’nde ise ara transfer çalışmalarına başlanırken, takımın mevcut kadrosuna 1-2 yeni isimi katarak ikinci yarıya daha güçlü başlamanın planları yapılıyor.

Lige iyi başlayan ve son haftalara kadar liderlik koltuğunda yer alan Amed Sportif Faaliyetler’de arka arkaya gelen puan kayıplarının ardından önce liderlik gitti. Sonrasında ise Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile yollar ayrıldı. Bozkurt’un takımdan ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevine Mesut Bakkal getirildi.

IĞDIR FK, İSKENDERUNSPOR’DAN 2 OYUNCUYU RENKLERİNE BAĞLADI

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta mücadele eden Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, ilk yarının sona ermesinin ardından ara transfer çalışmalarına hızlı başladı.

İlk yarıyı 36 puanla ikinci sırada tamamlayan Alagöz Holding Iğdır FK, İskenderunspor’un golcü oyuncuları Enes Soy ve Süleyman Güneş’i kadrosuna kattı. Enes Soy ligin ilk yarısında 10, Süleyman Güneş ise 6 gol kaydetti.

İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat, bu iki oyuncunun transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Can Dostum Cantürk Alagöz benden Süleyman’ı ve Enes’i istedi. Hiç bir şey talep etmeden verdim. Hatta sakatlanmasınlar diye son iki maç oynattırmadım. Tüm takımı da isteseydi yine verirdim. İkisini de gönderirken onlara sıkı sıkı tembih ettim Cantürk başkanın kıymetini bilin adamı üzmeyin ve şampiyon olmak için formanızın son damlasına kadar hakkını verin dedim. Bu adam 6 Şubat depreminde Hatay için elinden geleni yaptı. Kimse bir plaket bile vermedi. Şimdi şehrimiz adına bizde vefa borcumuzu ödemeye çalıştık. Bu olayın aslı budur. Biri gider bini gelir. Kalıcı olan turuncu mavidir” dedi.

DÜZCESPOR’DA YAPRAK DÖKÜMÜ

Düzce Cam Düzcespor’da ise lige verilen aranın ardından adeta yaprak dökümü başladı. Takımın formasını giyen Emre Gündoğdu, Atakan Üner, Sedat Cengiz ve bazı futbolcular alacaklarının ödenmemesi ve verilen sözlerin yerine getirilmemesi sebebiyle sözleşmelerini fesh ederek takımdan ayrıldıklarını duyurdular.

İlk yarıyı 43 puanla lider kapatan GMG Kastamonuspor, futbolcusu Emre Can Coşkun ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Sarıyer SK ile Fatih Selimhan Solmaz, karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Fethiyespor teknik direktörü Taner Gülleri ile yollarını ayırdı

İskenderunspor Sportif Direktörü Tolga Tağ, görevinden ayrıldı. İskenderunspor sportif direktörlük görevi için Güney Kanat ile anlaşmaya vardı.










Karaman FK Iğdır FK Amed Sportif Faaliyetler Enes Soy Süleyman Güneş İskenderunspor Fethiyespor Sarıyer Düzcespor 2. lig kırmızı grup gmg kastamonuspor Cantürk Alagöz Hakan Bolat Hatay