2. Lig Ekiplerinden Denizlispor Kapanmakla Karşı Karşıya

TAKİP ET

Geçmişte Türkiye 1. Lig ve Süper Liginde mücadele etmiş ve şimdilerde 2. Lig Kırmızı grupta yer alan 58 yıllık maziye sahip Denizlispor, maddi olarak sıkıntılı günler geçiriyor.

Kulübün mevcut borcu nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirten Denizlispor sevdalıları şehrin önde gelenlerine çağrıda bulunarak “1966 yılında kurulan, şehrin en büyük markası olan Denizlispor Kulübümüz yok olmanın eşiğine gelmiştir. Şayet sağlam bir şekilde destek çıkmaz ise tarihin tozlu sayfalarına ne yazık ki ismini yazdıracaktır. Sözü daha fazla uzatmadan tek tek isim vererek Denizlispor’umuzun kurtuluşu için yapılması gerekenleri yapacak olan kişileri aşağıda belirtiyoruz. Lütfen değerli vaktinizin sadece 1 gününü Denizlispor’umuz için ayırın ve şehrin en büyük markası olan Denizlispor Kulübünü kurtarın.  Hepimiz çok iyi biliyoruz ki tüm Denizli şehri kenetlendiği takdirde mevcut borcun kapanmama gibi bir ihtimal söz konusu dahi değildir” dediler.

Denizlispor’un içinde bulunduğu maddi sıkıntıdan çıkarılması için Valisinden, milletvekillerine, belediye başkanlarından, sanayicilere kadar her kesime çağrıda bulunan Denizlispor sevdalıları hiçbir parti, mevki, konum göstermeksizin Denizlispor için bir araya gelinmesi gerektiğini hatırlattılar.

 

Denizlispor borç destek çağrı