2. Lig Ekiplerinde Transfer Hareketliliği

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta lige verilen aranın ardından transfer çalışmaları da başladı. Kulüplerden ilk yarı sonunda ayrılan futbolcu ve teknik ekiplerinin yerine yenileri getirildi.

MOTOLUX 68 AKSARAY BELEDİYESPOR 5 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 5 futbolcu ile yollarını ayırdı. Siyah beyazlılarda Alpay Aldemir, Berkay Tanır, Ogün Karakaya’ya kendilerine kulüp bulmaları için izin verilirken Erşan Yaşa ile olan kiralık sözleşmesi ise feshedildi. Efehan Kaptan ise kiralık olarak gönderildi.

KUZEY MARMARA ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR'DA AYRILIK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor, teknik direktör Nihat Balan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Arnavutköy Belediyespor, Belediye Derincespor'dan tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuz Kocabal ile anlaşmaya vardı

ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR FK'DA RESMİ İMZALAR ATILIYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Alagöz Holding Iğdır FK, İskenderunspor'dan daha önce anlaşma sağladığı futbolcular Süleyman Güneş ve Enes Soy ile resmi sözleşme imzaladı. Kulüp ayrıca Gökhan Karadeniz ve Vanspor FK forması giyen Bekir Can Kara ile de anlaşmaya vardı. Alagöz Holding Iğdır Fk, Selim Ilgaz’la ise yollarını ayırdı.

İSKENDERUNSPOR'DA AYRILIKLAR AYNEN DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi İskenderunspor, kadrosundaki futbolculardan Ahmet Devret ve Kaan Yüksel ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

DÜZCESPOR YENİ OLUŞUMDA İLK BOMBAYI PATLATTI

Düzcespor yönetimi geçtiğimiz sezonlarda Düzcespor'da başarılı sezon geçiren ve taraftarın gönlünde taht kuran tecrübeli kaleci Gökhan Siverek ile sözleşme imzaladı.

İnegölspor İstanbulspor'dan forvet Muhammet Berkay Tekke ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı



Iğdır FK Aksarayspor İskenderunspor Düzcespor Kuzey Marmara Arnavutköy 2. lig kırmızı grup İnegölspor