2 kardeş Karaman'ı yasa boğdu.

TAKİP ET

Keçiören Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Celil Serim (35) ve kardeşi Selim Mehmet Serim'in (33) cenazeleri memleketi Karaman'a getirildi.

İKİ KARDEŞİN ÖLÜMÜ KARAMAN'I YASA BOĞDU

Ankara'da kimyasal madde bulunan depoda zehirlenerek hayatını kaybeden 2 kardeş Karaman’ı yasa boğdu.
Karaman’ın tanınmış simalarından Paşa’nın Ahmet lakabıyla tanınan Ahmet Serim’in oğulları Celil (Atila Nas'ın damadı)  ve Selim Mehmet Serim, kimyasal madde deposunda zehirlenerek hayatlarını kaybetti. 
Ankara OSTİM'de özel bir şirkete ait kimyasal madde deposunda iş yerinin sahibi oldukları belirtilen Celil Serim (35) ve Selim Mehmet Serim (33) isimli iki kardeşten haber alamayan yakınları, iş yerine gitti. 
Kardeşlerin yerde baygın şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından kardeşleri hastaneye kaldırdı. 
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kardeşler kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

KARAMAN'DA DEFNEDİLDİLER

Serim kardeşlerin naaşları, Cuma namazına müteakip musallada kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedildi. 
Cenazeye Karaman Valisi Süleyman Tapsız, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, daire müdürleri ile Serim ailesinin yakınları katıldı.
Uyanış Gazetesi olarak Celil ve Selim Mehmet Serim kardeşlere Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.