18 Uzman Yardımcısı Personel Alınacak

TAKİP ET

​​​​​​​Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Personel Alımı Duyurusu.

Son başvuru Tarihi 06.04.2023 olan ilan hakkında yapılan açıklamada "Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’ne sözlü sınavla 18 (on sekiz) uzman yardımcısı personel alınacaktır.

Yarışma sınavına katılmak üzere başvuran adaylar arasından, duyuruda belirtilen eleme sınavında, ilgili puan türünden başvurdukları puana göre sıralamaya tabi tutularak, ilgili unvan için 10 adaydan az olmamak üzere belirtilen kontenjanın dört katı kadar aday sınava çağrılır. Sınava başvuranların sayısının 10'dan az olması halinde sınava başvuranların tamamı sınava çağrılır. Son sıradaki adayla aynı puana sahip adaylar da sınava çağrılır.

Başvurular, Genel Sekreterliğimiz Evrak Kayıt Birimi’ne istenen belgeler ile birlikte en geç 06/04/2023 Perşembe günü saat 17:00’ye kadar şahsen, posta/kargo veya e-postayla (ik@oaib.org.tr) yapılacaktır. Posta veya kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacak olup, son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır. Ayrıca, belge ve
bilgileri eksik olan adayların başvuruları işleme konulmayacaktır. Aday evrak fotokopilerinin aslı ile aynı olduğunu taahhüt etmiş sayılır, aksinin tespiti halinde kazanmış olsa dahi sınava ilişkin tüm hakları iptal edilir." denildi.

ilan.gov.tr'de yer alan ILN01800285 nolu ilana ulaşmak için tıklayınız.