12 Başkan Adayı Davet Edildi. Sadece 3'ü Katıldı

TAKİP ET

31 Mart seçimlerine bir haftadan az bir süre kaldı. Başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürerek seçmenin oyunu almak için projelerini anlatmaya devam ediyor.

Başkan adayları bunu zaman zaman esnaf, kurum, vatandaş ziyaretiyle, zaman zamanda canlı yayınlara çıkarak gazetecilerden gelen soruları yanıtlayarak açıklıyorlar.

Karaman’ın Ermenek ilçesinde etik ve medeni bir siyaset örneği gösterildi. Ermenekli basın mensuplarının daha önce duyurduğu Ermenek Belediye Başkan adaylarının davet edildiği Er Meydanı programı geçtiğimiz akşam Youtube üzerinden canlı yayınlandı.

Programa davet edilen 12 Belediye Başkan adayından ise sadece 3’ü canlı yayına katıldı. Bu isimler ise AK Parti Ermenek Belediye Başkan Adayı Eyyup Çayır, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İzzet Battır ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Sabri Taşpınar oldu.

Başkan adayları gazeteciler ermenekinsesi.com yayın yönetmeni Hulusi Oran, Anadolu Ajansı Ermenek temsilcisi Ali Bardak, İHA Ermenek temsilcisi Zekeriya Başar, ermenekinsesi.com haber sitesi temsilcisi Hayati Etçi ve Yeşil Ermenek gazetesi yayın yönetmeni Hüseyin Boztoprak’ın sorduğu sorulara yanıt verdiler.

Projelerinden de bahseden adayların centilmence verdiği cevaplar programı takip eden izleyiciler tarafından da takdirle karşılandı.