11 Yıldır Kayıp Olan Oğlunu Müge Anlı'nın Programında Arıyor

TAKİP ET

Karaman'da 20 Nisan 2012'de ortadan kaybolan ve o günden beri kendisinden haber alınamayan 20 yaşındaki Mevlüt Ozan Atlar'ın annesi Ayşe Atlar, ATV ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı programına çıkarak oğlunun bulunmasını istedi.

Kayıpların arandığı ve faili meçhul olayların çözüme kavuşturulduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 11 yıldır kayıp olan Karamanlı Mevlüt Ozan Atlar dosyası açıldı. Programa konuk olan anne Ayşe Atlar, yıllardır kayıp olan oğlunun yaşadıklarını programda anlatarak gerçeklerin ortaya çıkarılmasını istedi.

Kaybolduğunda 20 yaşında olan Mevlüt Ozan Atlar’ın o günden bugüne yaşadığına dair herhangi bir bulguya rastlanmazken, programa katılan anne Ayşe Atlar ise ilginç bir iddia ortaya atarak “Oğlumu babası Mehmet Atlar’ın öldürdüğünü düşünüyorum” diyerek eşini hedef gösterdi.

Eşinin alkolik olduğunu ve kendisi ile çocuklarına sürekli şiddet uyguladığını belirten Ayşe Atlar, “Bize çok çektirdi. En küçük şeyde kavga çıkarır bize şiddet uygulardı. Oğlum kaybolmadan önce babası Mevlüt'ü tüfekle vurdu. Mevlüt yaralandı, oğlumdan 18 kurşun çıkarıldı. Bu olaydan sonra oğlum arkadaşlarını toplayıp babasını dövdü. Babası Mevlüt'e dava açtı. Dava sürerken Mevlüt kayboldu. Dört kızım bir oğlum var. Ben artık oğlumun bir mezarı olsun istiyorum. Oğlumun başına bir şey geldiyse bunun sebebi Mehmet Atlar’dır. Ben yıllarca susmak zorunda kaldım. Çocuklarımı benden alır diye korktum. Hala korkuyorum. Mevlüt kaybolduktan sonra çocuklarımı alıp İzmir'e taşındım. Resmi olarak hala evliyiz ama Mehmet Atlar, benim oğlumu öldürdü" dedi.

2012'den beri kayıp olarak aranan Mevlüt'ün babası Mehmet Atlar ise "Ayşe, çok nankör bir kadınsın. Oğlum ile beraber çalışmak için ona baskı yaptığım doğru. Ama eşime veya kızlarıma bir tokat bile atmadım. Karaman'da bir polis oğlumun Japonya'ya gitmiş gözüktüğünü söyledi” diyerek kendini savundu.

ATV ekranlarında yayınlanan programda Mevlüt Ozan Atlar’la ilgili bilgisi olanların dinlenmesine ve olayın aydınlatılmasına çalışılıyor.


ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert Mevlüt Ozan Atlar kayıp Ayşe Atlar Mehmet Atlar