10 YILINDA 2. DAİREYE KAVUŞTU

TAKİP ET

V.BOZKIR; 'ONUNCU YILIMIZDA AYNI BİNADA YAN DAİREYİ DE ALARAK İLİMİZ ADINA HEM PRESTİJ HEMDE ÇOK DAHA FAZLA HİZMET EDEBİLME OLANAĞI KAZANDIK'

ANKARAMANDER Başkanı Veli Bozkır, Derneğe 2. Binanın alınması ile ilgili yaptığı açıklamasında şöyle dedi; “Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz, kuruluşundan bu güne vefakar Dernek Başkanlarımız ve kurullarda görev alan üyelerimizin, hemşerilerimizin özverili çalışmalarıyla İlimizin Ankara'da en iyi ve en güçlü şekilde temsil edilmesi için başarılı çalışmalar gerçekleştirmişlerdir. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Özveri ve severek yapılan bu hizmet bir bayrak yarışıdır. 
Bizde aynı duygularla sehrimize ve hemşerilerimize hizmet sevdasıyla yola koyulduk, 2006 yılında teslim aldığımız bayrağı en iyi ve en doğru noktaya taşımak için yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımla birlikte hedefler koyduk ve ilk hayalimiz olan yer sorununun çözülmesi için çalışmalara başladık. 
Beş yıl süren bir çalışmanın ardından ilk dairemizi almış hamşerilerimize ve Karamanımıza daha güçlü hizmet vermeye başlamıştık. 
Dernek Merkezi daha açılış günü bize dar gelmeye başlamış ve açılışta ikinci dairenin alınması hedefi konmuştu. Yoğun kullanım ve dairenin yetersiz kalması sonucu İkinci beş yılımızda yani onuncu yılımızda aynı binada yan daireyi de alarak ilimiz adına hem prestij hemde çok daha fazla hizmet edebilme olanağı kazandık. 
Yaptığımız çalışmalar sonucu bize inanıp güvenen maddi destek veren başta sanayicilerimiz ve hemşerilerimizin katkıları neticesi aldığımız daireler öz güvenimizi artırdı ve artık çok daha büyük hayaller kurup güçlü organizasyonlara hazırlanmaya başladık. Şehrimizi ve hemşerilerimizi çok seviyoruz. Bize inandınız güvendiniz bizde sizlerin karşısında mahcup olmamak için sizlere hizmeti ibadet hissiyle yaptık, iyi ki varsınız. İkinci dairemiz Karamanımıza hayırlı olsun. Destek veren ve bundan sonra verecek olan tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizle birlikte sonsuz selam ve saygılarımızı sunuyoruz.