10 GÜN ÖNCE ÇIKMIŞTI ŞİMDİ TEKRAR HAPSE GİRDİ

TAKİP ET

Sudurağı Beldesinde eşini, oğlunu ve kayınbabasını bıçakla yaralayan ve daha 10 gün önce başka bir suçtan dolayı hapisten çıkan Savaş Bahar, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Olay Karaman’ın Sudurağı Beldesinde yaşanmıştı. 44 yaşındaki Savaş Bahar iddiaya göre aldığı alkolün etkisiyle ailesiyle tartışmaya başlamıştı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine kontrolden çıkan Savaş Bahar 37 yaşındaki eşi Nesli Bahar’ı, oğlu Alparslan Bahar’ıi ve 56 yaşındaki kayınbabası Ali Bahar’ı vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklamıştı.

Bıçakla yaralama ihbarını alan jandarma ekipleri harekete geçerek zanlı Savaş Bahar’ı kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştı. Jandarma’daki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Savaş Bahar, Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Savaş Bahar, işlediği başka bir suçtan dolayı daha 10 gün önce hapisten çıktı öğrenildi.

Karaman Devlet Hastanesi'nde tedavileri devam eden Alparslan Bahar, Nesli Bahar ve Ali Bahar'ın cerrahi yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiği ve hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.