4 gollü maçta puanlar paylaşıldı
Nesine 2.Lig Kırmızı Gruptaki Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, 30.hafta karşılaşmasında kendi evinde karşılaştığı Turkısh Oıl Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. ile 2-2 berabere kaldı.
Yeni Karaman Stadyumunda oynanan mücadeleyi Egemen Artun, Murathan Çomoğlu ve Beran Yalçın hakem üçlüsü yönetti.
Temsilcimiz sahaya, Mert Can Salık Mehmet Bağcı, Eyüpcan Delibalta, Ömer Faruk Yılmaz, Özkan Taştemur, Azad Filiz,Resul Türkkalesi, Abdulkadir Sönmez, Yunus Teke, Polat Yaldır ve İlke Tankul ilk 11’i ile sahaya çıktı.
Rakip Turkısh Oıl Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. ise, Mücahit Serbest, Ender Gör, Mustafa İnan, Furkan Güneş, Muhammed Ali Doğan, Oğuzhan Akgün, Alper Uludağ, Gökcan Gelmen, Atakan Aybastı, Özgür Sert ve Umut Aydın ilk 11’i ile sahada yerini aldı.
Maçın ilk yarısı iki takımında karşılıklı ataklarıyla geçerken Yeni Mersin İdmanyurdu ilk yarının ilk dakikalarında penaltı kazandı. Penaltıyı Karaman FK kalecisi Mertcan Salık kurtararak rakibine gol şansı vermedi ve ilk yarı 0-0 tamamlandı.
Maçın ikinci yarısının 49.dakikasında Karaman FK serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Karaman FK'dan Resul, topu direk kaleye gönderdi. Meşin yuvarlağı tutmak isteyen Mersin kalecisi Mücahit ellerinden topu kaçırdı ve top ağlarla buluştu ve Karaman FK 1-0 öne geçti.
Maçın 53.dakikasında ise Yeni Mersin'den Oğuzhan kaleci Mert Can'ı geçerek golünü attı ve skora denge geldi 1-1.
Bu golden 3 dakika sonra yine Oğuzhan Akgün golünü atarak takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın 87.dakikasında ise sağdan açılan ortaya kafa vuran Karaman FK'dan Eyüpcan, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skora denge geldi 2-2.
Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmazken, mücadele 2-2 berabere tamamlandı. Karaman FK bu sonuçla grupta 12. sırada yer alırken, puanını 35'e çıkardı.
Karaman FK ligin 31.haftasında deplasmanda 13 Nisan Pazar günü ligde son sırada yer alan Giresunspor ile karşılaşacak.